ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

===============================================================================================

Στη Δ ΔΙΔΕ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ λειτουργεί Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν είναι οι ακόλουθες:

1. Ατομική Συμβουλευτική σε μαθητές με χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (tests) Επαγγελματικού Προσανατολισμού, όπου κρίνεται αναγκαίο, κατόπιν αιτήματος του Γονέα/Κηδεμόνα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Ατομική Συμβουλευτική», με τα στοιχεία του μαθητή, το σχολείο φοίτησης και τηλέφωνο επικοινωνίας των Γονέων, για κλείσιμο ραντεβού με τηλεφωνική προσυνεννόηση.

2. Ενημέρωση Σχολείων (Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων), κατόπιν αιτήματος του Σχολείου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

3. Υποστήριξη εκπαιδευτικών στην ανάληψη και πραγματοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας.

4. Υποστήριξη εκπαιδευτικών της Γ Γυμνασίου που διδάσκουν το μάθημα σχολικές δεξιότητες και της Α ΕΠΑ.Λ. στο μάθημα εργασιακό περιβάλλον/ΣΕΠ.

5. Συμμετοχή σε Ημερίδες με θέματα που άπτονται του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

ΈΔΡΑ 

1ο Γυμνάσιο Ελληνικού

ΟΔΟΣ 33ης 20, Ελληνικό 16777

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: 

Σταθμός Μετρό ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, έξοδος ΓΛΥΦΆΔΑ.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σωτηροπούλου Κωνσταντίνα 

Υπεύθυνη ΣΕΠ 

Δ ΔΙΔΕ ΑΘΗΝΑΣ

===============================================================================================