Οδηγίες-Δικαιολογητικά: ΕΔΩ

Αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας: ΕΔΩ

Αίτηση για συνάφεια Μεταπτυχιακού: ΕΔΩ

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι παραπάνω αιτήσεις(αναγνώρισης προϋπηρεσίας και συνάφειας μεταπτυχιακού/ Διδακτορικού), υποβάλλονται κάθε χρόνο.

Υπεύθυνη Δήλωση 1: ΕΔΩ

Υπεύθυνη Δήλωση 2: ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αναπληρωτές πρέπει να μεταφορτώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 9/1/2024 ώρα 07:00 έως και 11/1/2024 και ώρα 23:59, πατώντας τον σύνδεσμο ΕΔΩ.

Όσοι είχαν τοποθετηθεί στη Δ/νση μας -Δ' Αθήνας- το προηγούμενο σχολ. έτος 2022-2023 και μεταφόρτωσαν ήδη τα παραπάνω δικαιολογητικά, ΔΕΝ χρειάζεται να ξανακάνουν τη διαδικασία, μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάτι καινούργιο. Όσοι αναπληρωτές εργάστηκαν το σχολ. έτος 2022-23 υποχρεούνται να μεταφορτώσουν τη συγκεκριμένη προϋπηρεσία.

Επίσης, όσοι έχουν παιδιά που σπουδάζουν, πρέπει να μεταφορτώσουν πρόσφατη βεβαίωση Σπουδών.

Στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes έχουν αναρτηθεί πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας των προσλαμβανόμενων αναπληρωτών, καλείσθε να ανατρέξετε στη διεύθυνση  www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 9 έως και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Οι σχετικές αποφάσεις πρόσληψης των εκπαιδευτικών αναμένεται να εκδοθούν την Δευτέρα 8/1/2024.

 Οι πίνακες πρόσληψης: ΕΔΩ