Για την αίτηση, πατήστε ΕΔΩ

Κατόπιν της ανακοίνωσης των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δ..Ε., το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα του Υ.ΠΑΙ.Θ.  και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 10 του Π.Δ. 50/1996 (45Α), όπως τροποποιήθηκαν από τις διατάξεις των άρθρων 6 και 9 του Π.Δ. 100/1997 (94Α), οι ενδιαφερόμενοι για αμοιβαία μετάθεση εκπαιδευτικοί, που υπηρετούν οργανικά σε σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε Δ΄ Αθήνας, μπορούν να  υποβάλουν αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης (από σχολική μονάδα μιας περιοχής σε σχολική μονάδα άλλης περιοχής ή από σχολική μονάδα σε σχολική μονάδα εντός της περιοχής μετάθεσης της Δ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας -επισυνάπτονται τα αντίστοιχα έντυπα) στο Πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Δ΄ Αθήνας  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι και την Πέμπτη 11-4-2024.

Ως προς τις προϋποθέσεις των αμοιβαίων ισχύουν τα αναγραφόμενα στο κεφάλαιο Β΄, μέρος τρίτο της υπ’ αριθ. πρωτ. 114650/Ε2/12-10-2023 (ΑΔΑ:99ΚΕ46ΝΚΠΔ-41Ψ) εγκυκλίου μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δ.Ε. (επισυνάπτεται)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση για αμοιβαία μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας, θα πρέπει να υποβληθεί και από τους 2 ενδιαφερόμενους.

Σημειώνουμε ότι αρμόδιο Συμβούλιο για την εξέταση των αιτήσεων  μετάθεσης από σχολική μονάδα μιας περιοχής σε σχολική μονάδα άλλης είναι το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.) στο Υ.ΠΑΙ.Θ., ενώ για την εξέταση των αιτήσεων  μετάθεσης από σχολική μονάδα σε σχολική μονάδα εντός της ίδιας περιοχής μετάθεσης είναι το οικείο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας).

Τμήμα Γ'  Προσωπικού

Δ' ΔΙΔΕ ΑΘΗΝΑΣ