Η περίοδος υποβολής αιτήσεων παραίτησης των εκπαιδευτικών κατά το τρέχον σχολικό έτος 2023-2024
είναι από την Πέμπτη 01-02-2024 έως και την Δευτέρα 12-02-2024 με δικαίωμα ανάκλησης μέσα σε ένα (1) μήνα από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης παραίτησης.

Οδηγίες και έντυπα: ΕΔΩ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από 16-02-2024 έχει τροποποιηθεί από τον e-ΕΦΚΑ η αίτηση συνταξιοδότησης καθώς και οι οδηγίες συμπλήρωσης αυτής.
      Η αίτηση αυτή συμπληρώνεται από τον υποψήφιο συνταξιούχο και συνοδεύει το e-ΔΑΥΚ το οποίο συμπληρώνεται από την υπηρεσία εξόδου του συνταξιούχου.
      Στην ιστοσελίδα https://www.gsis.gr/e-DAYK υποστήριξης της εφαρμογής e-ΔΑΥΚ, στην κατηγορία "Δικαιολογητικά" έχουν αναρτηθεί οι νέες αιτήσεις συνταξιοδότησης με τις οδηγίες τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 
      ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι η νέα αίτηση περιέχει πρόσθετα στοιχεία τα οποία πρέπει να συμπληρώνονται από το συνταξιούχο με ιδιαίτερη προσοχή και σε καθε περίπτωση θα πρέπει να κατατίθεται στην υπηρεσία συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη με αποκλειστική ευθύνη των υποψήφιων συνταξιούχων. Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί σε 5 αντίγραφα με πρωτότυπη υπογραφή και ημερομηνία μεταγενέστερη της λύσης υπαλληλικής σχέσης.
     Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι συνταξιούχοι όπως συμπληρώσουν και καταθέσουν στην υπηρεσία το συντομότερο δυνατό την εν λόγω αίτηση.

Οδηγίες και έντυπα: ΕΔΩ