Ν. Σμύρνη, 23-2-2017

Συνάδελφοι καλημέρα,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, το σεμινάριο ΚΑΡΠΑ έχει κυρίως πρακτική εξάσκηση. Ο μέγιστος αριθμός των εκπαιδευομένων δεν θα ξεπερνάει τους 21 για κάθε ημέρα εκπαίδευσης.

Συνεπώς, δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι είχαν δηλώσει. Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, το σεμινάριο θα το παρακολουθήσει ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολική μονάδα με βάση τη χρονοσήμανση της αίτησής του, τον οποίο παρακαλώ να επιλέξουν οι Διευθυντές /ντριες (ώστε να επιλεγούν όσοι βρίσκονται τις περισσότερες ώρες στο σχολείο και έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες).

Κατόπιν συνεννόησης με το Ωνάσειο, προστέθηκε μία επιπλέον ημέρα εκπαίδευσης.

Οι ημέρες και ώρες των σεμιναρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Παρασκευή 3 Μαρτίου, 9:30-13:30

Τετάρτη 22 Μαρτίου, 9:30-13:30

Πέμπτη 4 Μαϊου, 9:30-13:30

Τετάρτη 17 Μαίου, 9:30-13:30

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Διαλέξεων 7ου ορόφου του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν από το σχολείο τους να το παρακολουθήσουν, πρέπει, απαραιτήτως, να ξανακάνουν αίτηση συμμετοχής πατώντας πάνω στον ενεργό σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/gNtwmh9X7flQYq5b2 , το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας της Δ΄ Διεύθυνσης για την επιλογή τους.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι εξαιρετικά περιορισμένος αν κάποιος εκπαιδευτικός επιλεγεί, αλλά δεν μπορέσει τελικά να παρακολουθήσει, παρακαλείται θερμά να ειδοποιήσει έγκαιρα το γραφείο Αγωγής Υγείας τηλεφωνικά (τηλ.:2131617347) ή με μέιλ, ώστε να κληθεί ο επόμενος επιλαχών.

Παρακαλούνται πολύ οι Διευθυντές των Σχολείων να βεβαιωθούν για την έγκαιρη ενημέρωση όλων των   εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων τους.

                                                               Μάρα Δρακοπούλου

Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας