Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι, καλημέρα,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω έκτακτου σοβαρού κωλύματος της πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας Πρώτων Βοηθειών και διασώστριας, κας Ειρήνης Νικάκη, αλλά και της μεγαλύτερης, από την αναμενόμενη, εκδήλωσης ενδιαφέροντος  συμμετοχής, προβαίνουμε στην μετάθεση της ημερομηνίας και σε αλλαγή χώρου διεξαγωγής του επιμορφωτικού σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών το οποίο διοργανώνεται από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας.
Ως εκ τούτου, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 (αντί Τετάρτη 31/10)
στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (Κύπρου 68, Αργυρούπολη, Πλατεία Δημαρχείου).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση όλων στις 16:45  προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την παρουσίαση του θέματος αλλά και τη συζήτηση και υποβολή ερωτήσεων στο τέλος του σεμιναρίου.

Πέραν του παρόντος μηνύματος δεν θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση, καθώς όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, θα γίνουν δεκτές.

Παρακαλούνται θερμά οι Διευθυντές/ντριες  να ενημερώσουν άμεσα τους συναδέλφους για τις αλλαγές οι οποίες προέκυψαν, προκειμένου για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους στο σεμινάριο.


Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένω  στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση


Με εκτίμηση
Μάρα Δρακοπούλου
Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας
Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης (ΔΔΕ) Δ΄Αθήνας
τηλ.:2131617347