1) Για Αναπληρωτές Γενικής Παιδείας και ΜΝΑΕ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα οριστικής τοποθέτησης και να δηλώσετε τους αριθμούς των ομάδων σχολείων κατά σειρά προτίμησης που επιθυμείτε, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5/01/2021 και ώρα 10.00 π.μ.

Τη δήλωση τοποθέτησης θα την αποστείλετε στο mail του ΠΥΣΔΕ:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για κενά Γενικής Παδείας, πατήστε ΕΔΩ  

Προσοχή: Τα κενά Γενικής Παιδειας είναι όσα έχουν το πρόσημο μείον(-)

Για κενά MNAE, πατήστε ΕΔΩ

Για το Έντυπο Δήλωσης Σχολείων, πατήστε ΕΔΩ

2) Για Αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής (Παράλληλη Στήριξη)

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα οριστικής τοποθέτησης για την Παράλληλη Στήριξη και να δηλώσετε τους αριθμούς των ομάδων σχολείων κατά σειρά προτίμησης που επιθυμείτε, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5/01/2021 και ώρα 10.00 π.μ.

Τη δήλωση τοποθέτησης θα την αποστείλετε στο mail του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για κενά Παράλληλης Στήριξης ΠΕ02, πατήστε ΕΔΩ

Για κενά Παράλληλης Στήριξης ΠΕ03 και ΠΕ04, πατήστε ΕΔΩ

Για το Έντυπο Δήλωσης Σχολείων, πατήστε ΕΔΩ

3) Για Αναπληρωτές ΣΜΕΑΕ/ Τμημάτων Ένταξης/ Τμ. Υποδοχής ΖΕΠ

Παρακαλούνται οι  αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής ΣΜΕΑΕ και Τμημάτων Ένταξης να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη συνημμένη δήλωση προτίμησης με βάση το συνημμένο πίνακα λειτουργικών κενών, το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη 5-1-2020 και ώρα 10:00πμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προτεραιότητα δίνεται στην κάλυψη των λειτουργικών κενών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ). Κατά συνέπεια, εφόσον τα λειτουργικά κενά των ΣΜΕΑΕ δε δηλωθούν στις δηλώσεις προτίμησης, καλύπτονται υποχρεωτικά από τους τελευταίους στον πίνακα με βάση τα μόρια.

 Για κενά ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Ένταξης, πατήστε ΕΔΩ

Για το Έντυπο Δήλωσης Σχολείων, πατήστε ΕΔΩ

Για κενά Τμ. Υποδοχής, πατήστε ΕΔΩ

Για το Έντυπο Δήλωσης Τοποθέτησης σε Τάξεις Υποδοχής, πατήστε ΕΔΩ